Promijenite djelomićno ili potpuno izgled vozila, plovila, motora! Zaštitite lak od vanjskih utjecaja! Dođite sa vlastitim dizajnom ili ga prepustite našem stručnom timu!

Postignite vidljivost i prepoznatljivost na tržištu, pritom uštedite i zaštitite resurse i imovinu! Postavljanjem zaštitnih folije na stakla smanjuje se potrošnja energenata, smanjuje odbljesak sunca, UV do 99%, zadržava krhotine na sebi u slučaju razbijanja! Iskoristite vlastiti prostor i vozila za marketing, dizajnirajte poslovne prostore, predstavite svoje poduzeće flotnim brendingom. Postignite ugođaj rada i doživljaj kupaca u vlastitim prostorima!

Zasitili ste se starog namještaja a dobar je, zašto mu jednostavno ne promjenite samo boju ili dodate detalje po vlastitim željama. Dekorativnim i zaštitnim folijama za interijer možete obnoviti i ukrasiti svoj životni prostor brzo i jednostavno. wrap, ormari, namještaj, dječje sobe, zidovi, podovi, kupaonice... Folijama za stakla možete zaštititi sebe, djecu i ljubimce od rsprskivanja stakla prilikom pucanja - jer ju folija zadrži na sebi. Možete i uštediti na energentima jer folija suzbija prijenos topline/hladnoće do 10celzija, štiti od UV zračenja do 99%.

Zaštitite se od UV zračenja, pucanja stakla, smanjite odbljesak svjetla i zaštitite interijer od izbljeđivanja! Ton zatamnjenja birate sami. Spriječite prženje sunca i visoke temperature u vozilu, osigurajte si užitak vožnje vama, vašoj djeci i ljubimcima.